صبح امروز دوشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۰، اعضای منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر بازرگان باحضور در دفتر فرماندار شهرستان ماکو با وی دیدار و گفتوگو کردند.
☀️ به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ماکو ، محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در این دیدار ضمن تبریک به اعضای منتخب و آرزوی توفیق برای آنان گفت : حال که با توفیق خداوند مورد اعتماد مردم قرار گرفته اید باید با فعالیت خود مشروعیت و اعتماد مردم را به شورای شهر فراهم سازید.
☀️ وی در ادامه به اعضای شورای اسلامی نسبت به آشنایی با قوانین و مقررات شورا و شهرداری ها تاکید کرد و گفت: یکی از وظایف مهم شما نظارت بر عملکرد شهرداری است.
☀️ محمدی ایروانلو ضمن تاکید بر جایگاه بسیار مهم و تاثیرگذار شورای اسلامی شهر و شهرداری در خدمت رسانی به مردم و کسب رضایت مردم اظهار داشت: تعامل، همکاری، توجه به قانون و برنامه ریزی صحیح در مجموعه مدیریت شهری مهمترین عوامل دستیابی به رضایت مردم، خدمت رسانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات شهروندان است .
☀️ فرماندار شهرستان ماکو با اشاره به اهمیت کار شوراها و لزوم تعامل، اتحاد و انسجام میان اعضای شورا بیان داشت : شورا یک تشکیلات جمعی و مشورتی است و توسعه شهرستان بدون هم فکری، همدلی و تلاش مضاعف محقق نمی شود.
☀️ ایشان درپایان سخنان خود تصریح کرد: اعضای شورا باید با پرهیز از مسائل حاشیه ای و با یک برنامه ریزی مناسب در جهت توسعه و پیشرفت در سطح شهر و خدمت رسانی و رسیدگی به مسائل و مشکلات شهروندان با بهره گیری از نظرات مختلف کارشناسان و صاحب نظران گام بردارند و فرمانداری شهرستان نیز با تمام توان و ظرفیت در جهت رفع مشکلات، شورا های اسلامی را همراهی خواهد کرد.