جهش زیرساختی در برق‌رسانی ماکو با بهره‌برداری از پنج پست‌ هوایی متبرک به نام شهدا

هم‌زمان با گرامیداشت هفته بسیج، پنج پست هوایی برق در ماکو با هدف تقویت شبکه، تداوم برق‌رسانی و رفع ضعف ولتاژ مشترکان شهری مورد بهره برداری قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ماکو، با حضور فرماندار شهرستان ماکو و اعضای شورای اداری شهرستان ماکو، پنج طرح احداث پست‌های هوایی شهید جعفرزاده، الیاسی، عباسی، باکری و قنبری که به نام والای شهدای گران‌قدر مزین شده‌اند، امروز به بهره‌برداری رسیدند؛ طرح‌هایی که با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و پانصدوچهل میلیون تومان اجرا شده و گامی مؤثر در مسیر توسعه زیرساخت‌های انرژی شهرستان ماکو محسوب می‌شوند.

این پروژه‌ها با هدف افزایش پایداری و تاب‌آوری شبکه توزیع برق، کاهش افت ولتاژ در مناطق شهری و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان عملیاتی شده و بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای مرتبط با تقویت زیرساخت‌های حیاتی شهرستان است