برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان ماکو در سالجاری ، به ریاست فرماندار و با حضور فرمانده سپاه و مسئولین ادارات و نهاد های عضو در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش
📌 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در اولین جلسه شورای اداری شهرستان در سالجاری با بیان اینکه از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام سیاسی نوپا در جهان که با رهبری داهیانه حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به وجود آمد جمهوری اسلامی ایران با توطئه ها و مشکلات بسیاری روبهرو بوده است گفت : همه اینها ریشه در یک مسئله اساسی است ، نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام سیاسی نوپا است که مبنای ایدئولوژیک آن با پارادایم حاکم بر نظام بین الملل در تقابل کامل قرار داشته است .
📌 وی در خصوص اینکه ما در بحث تحریمها بیش از ۴۲ سال است که مقاومت کرده ایم افزود : هر چند بحث مشارکت و حضور گسترده مردم در راهپیمایی ها و مراسمات ملی از منظر قدرت ملی نقش به سزایی دارد اما مهمترین مؤلفه قدرت در شرایط فعلی برای کشور حضور حداکثری مردم در انتخابات است .
📌 فرماندار ماکو اضافه کرد : اعضای محترم شورای اداری یکی از نقش های اساسی و محوری را در بحث حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای را دارند و تمامی مسئولین باید با کارآمدی و بهبود کارآمدی دستگاه مربوطه و انجام وظایف ذاتی خودشان به نحو احسن رضایتمندی و مقبولیت مردم را به وجود بیاورند .
📌 محمدی ایروانلو در پایان خاطرنشان ساخت : ما در آخرین روزهای کاری این دولت قرار گرفتهایم و هیچ کس نباید در این فکر باشد که کار تمام شده است چرا که خدمت کردن در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک توفیق بوده و مسئولین باید در آخرین لحظه ها هم سعی و تلاش نمایند .