سرپرست فرمانداری شهرستان ماکو :

در کنار اجرای طرح های هادی بالابردن سطح مقاوم سازی مساکن روستاهای شهرستان بسیار مهم و حائز اهمیت است

در کنار اجرای طرح های هادی بالابردن سطح مقاوم سازی مساکن روستاهای شهرستان بسیار مهم و حائز اهمیت است

🔻صبح امروز سه شنبه ۶ آبان سالجاری ، محمود بدلی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی با حضور در محل فرمانداری ماکو ، با خانم قربانی سرپرست فرمانداری این شهرستان و بخشداران مرکزی و بازرگان دیدار و گفتگو کردند .

🔻به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، رعنا قربانی در این دیدار با تقدیر از اقدامات بنیاد مسکن در طول سالجاری و خدماتی که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح روستاها انجام داده است برای هیچکس پوشیده نیست گفت : در کنار اجرای طرح های هادی بالابردن سطح مقاوم سازی مساکن روستاهای شهرستان نیز بسیار مهم و حائز اهمیت است .

🔻وی با بیان اینکه هر چند ۵۴ درصد مساکن در روستاهای شهرستان مقاوم سازی شده است اظهار داشت : ضروریست با بکار گیری تمامی ظرفیت ها از جمله دهیاران و شوراهای اسلامی نسبت به مقاوم سازی صد درصد ساختمان ها اقدام شود چرا که این موضوع با جان انسان ها ارتباط دارد .

🔻محمود بدلی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی هم در این دیدار با بیان اینکه ۵۴ درصد واحدهای مسکن روستاهای شهرستان ماکو مقاوم سازی شده است افزود : حدود یک میلیارد تومان از منابع ملی برای اجرای طرح هادی در روستاهای شهرستان ماکو مصوب و تخصیص یافته است.

🔻 وی افزود : بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ۲۰ میلیون و خانواده های دو معلولین بهزیستی نیز ۳۶ میلیون وام بلا عوض کمک نموده است.

🔻در ادامه این دیدار بخشداران مرکزی و بازرگان در خصوص مسائل و مشکلات حوزه بنیاد مسکن در روستاهای شهرستان مطالبی را مطرح نمودند .

# نظر : 0