تجدید میثاق مردم و مسئولان ماکو با آرمان‌های شهدا در سالروز حماسه 9 دی

تجدید میثاق مردم و مسئولان ماکو با آرمان‌های شهدا در سالروز حماسه 9 دی
همزمان با فرا رسیدن سالروز حماسه نهم دی ماه، روز میثاق امت با ولایت، مراسم برف‌روبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام با حضور پرشور مردم متدین، خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان شهرستان ماکو برگزار شد.

9 دی، تجلی قدرت الهی و بصیرت مردمی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ماکو، حجت الاسلام سید محمد هاشمی امام جمعه ماکو در این مراسم با تبیین ابعاد مختلف حماسه 9 دی اظهار داشت: نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به عنوان "روز بصیرت" ثبت شده است و این روز بزرگ، تجلی دست قدرت الهی و شکست فتنه‌ای بود که قصد داشت ریشه‌های اعتقادی نظام را هدف قرار دهد.

وی ادامه داد: ما امروز در کنار مزار این شهدای والامقام جمع شده‌ایم تا بگوییم اگر بصیرت و دشمن‌شناسی نباشد، حق و باطل در هم می‌آمیزد.

امام جمعه ماکو در ادامه با اشاره به اینکه پیام این شهدا به ما، ایستادگی در خط ولایت و غفلت نکردن از کید دشمنان است افزود: نهم دی ثابت کرد که پیوند میان امت و امام، پیوندی گسست‌ناپذیر است و مردم با تکیه بر ایمان قلبی خود، هرگونه توطئه‌ای را خنثی می‌کنند.

 خدمت به مردم، تداوم راه شهدای نهم دی است

شهلا تاج‌فر فرماندار شهرستان ماکو در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگاران، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای حماسه 9 دی و شهید حاج قاسم سلیمانی، بر اهمیت وحدت و انسجام ملی تأکید کرد و گفت: حماسه نهم دی متعلق به هیچ جناح و گروه خاصی نیست، بلکه روز متعلق به ملت بزرگ ایران است که برای صیانت از ارزش‌های دینی و انقلابی خود به میدان آمدند. 

وی افزود: امروز بزرگترین پاسداشت خون شهدا و گرامیداشت حماسه 9 دی، خدمت صادقانه به مردم و تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی و رفاهی آن‌هاست.

فرماندار ماکو همچنین خاطرنشان کرد: مدیران اجرایی شهرستان باید با روحیه جهادی که میراث همین شهدای گمنام است، در جهت توسعه منطقه و تقویت امید در دل مردم گام بردارند. 

تاج‌فر ادامه داد: حضور امروز ما در مزار شهدا، میثاقی دوباره برای حرکت در مسیر ولایت و خدمت بی‌منت به مرزنشینان غیور ماکو است.

لازم به ذکر است: در این مراسم معنوی، حاضرین با قرائت فاتحه و نثار شاخه‌های گل، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای گمنام، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند.

# نظر : 0