فرماندار شهرستان ماکو :

مهمترین مؤلفه قدرت در شرایط فعلی حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو است

مهمترین مؤلفه قدرت  در شرایط فعلی حضور حداکثری مردم  در  انتخابات پیش رو است

برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان ماکو در سالجاری ، به ریاست فرماندار و با حضور فرمانده سپاه و مسئولین ادارات و نهاد های عضو در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش

📌 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو محمدی ایروانلو فرماندار شهرستان در اولین جلسه شورای اداری شهرستان در سالجاری با بیان اینکه از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام سیاسی نوپا در جهان که با رهبری داهیانه حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به وجود آمد جمهوری اسلامی ایران با توطئه ها و مشکلات بسیاری روبه‌رو بوده است گفت : همه اینها ریشه در یک مسئله اساسی است ، نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام سیاسی نوپا است که مبنای ایدئولوژیک آن با پارادایم حاکم بر نظام بین الملل در تقابل کامل قرار داشته است .

📌 وی در خصوص اینکه ما در بحث تحریم‌ها بیش از ۴۲ سال است که مقاومت کرده ایم افزود : هر چند بحث مشارکت و حضور گسترده مردم در راهپیمایی ها و مراسمات ملی از منظر قدرت ملی نقش به سزایی دارد اما مهمترین مؤلفه قدرت در شرایط فعلی برای کشور حضور حداکثری مردم در انتخابات است .

📌 فرماندار ماکو اضافه کرد : اعضای محترم شورای اداری یکی از نقش های اساسی و محوری را در بحث حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای را دارند و تمامی مسئولین باید با کارآمدی و بهبود کارآمدی دستگاه مربوطه و انجام وظایف ذاتی خودشان به نحو احسن رضایتمندی و مقبولیت مردم را به وجود بیاورند .

📌 محمدی ایروانلو در پایان خاطرنشان ساخت : ما در آخرین روزهای کاری این دولت قرار گرفته‌ایم و هیچ کس نباید در این فکر باشد که کار تمام شده است چرا که خدمت کردن در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک توفیق بوده و مسئولین باید در آخرین لحظه ها هم سعی و تلاش نمایند .

# نظر : 0