فرماندار ماکو :
لزوم استفاده از ظرفیت سد های شهرستان ماکو در رونق تولید بخش های مختلف

پیش از ظهر امروز در اولین روز کاری رسمی سال جدید ، حسین عباسی بهمراه رئیس امور آب و مسئول دفتر فنی فرمانداری از سرریز سد شهید جواد قنبری ماکو بازدید کردند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان ماکو ، حسین عباسی در جریان این بازدید گفت : به لطف خدا و دعای مردم در سال زراعی جاری شاهد بارش های خوبی نسبت به سالهای گذشته بودیم و این امر باعث شده تا مخازن سد های شهرستان به شرایط سرریز برسند .
وی با بیان اینکه از ظرفیت سد های شهرستان باید حداکثر بهره برداری را نمود اظهار داشت : با افزایش ارتفاع تاج ، لایروبی ، اجرای طرح های زهکشی و استفاده از سیستم های نوین کشاورزی می توان از این نعمت خدادادی حداکثر بهره را برد و شرایط را برای رونق تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری در سال جدید است در بخش های مختلف کشاورزی ، صنعتی و تولیدی فراهم نمود .
فرماندار ماکو ضمن ابراز خرسندی از سرزیر شدن مخزن سد شهید جواد قنبری افزود : این سد با بیش از 26 میلیون متر مکعب حجم مخزن ، ظرفیت افزایش ارتفاع تاج را بمظور جلوگیری از هدر رفت آب را دارد که لازم است مطالعات مربوطه از طرف متولیان امر صورت پذیرد .